ツ Teman Tapi Mesra

Holiday Johor Part 3 | Level 3 Inner City | Johor Bahru City Square

Assalamualaikum Reader :)

Kalau korang suka pergi shopping mall di JB, City Square ni, jangan lupa singgah ke Level 3 Inner City

Mini shopping mall sepanjang jalan akan dihiasi dengan props di dinding.

Haaa.. memang sesuai sangatlah nak ambil gambar. 


Dalam bus ni ada tempat untuk anak2 main. Luas jugaklah.


Muat2 je untuk tiny macam ena ni.hehe.. separuh je.






Haaa..cantik2 kan. Sebenarnya banyak lagi tapi tak sempat nak ambil semua sebab anak excited berlari.hahahaha.. Kami ni sampai sesat nak keluar. 😂


Gambar snap by Samsung Galaxy Note 8. Suami ajak pakai sama tapi ena memang tak nak lah sebab takut anak terbaling lagi 😂. 

Seriklah ibu. Pernah berlaku, tahu2 handphone dah bersabun je. Hukhukhuk.

Last but not least ❤

21 Chantiq Manis:

Nurzakiah Hanum said...

seronoknya cuti

Hasif Hamsyari said...

suka konsep mall begini, kan? sambil shopping boleh tangkap gambar lawa-lawa! dua dalam satulah katakan! hehe

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Wahh.. canrik- cantik belaka props tue .. kalau CCL pergi sana , penuh la gambar dalam galeri dalam fone

Kin Naz said...

Bestnya ada tempat macam ni. Sambil bershopping boleh bergambar hihi. Menarik2. Shopping mall lain kena buat macam ni gak la

Salina Johari said...

Syahdu je baca ayat² terakhir...K.Sal pun gitu gak , anak² memang akan baling fone macam baling remote control tv...sadis woo

Wai Yee aka Rane said...

so cute la u. it looks like a fun place

dboystudio said...

banayk betul mall yang dah buat mcm nie best sbb boleh shoot dan buat kenangan :)

Syafiera Yamin said...

wow comelnya, anak dara sorang tu ikut ke mama dia kemana mana, suka tengok dia... i pun nak pergi holiday juga ke Johor ! ;)

Mimi Azirah said...

Bawa anak kat tmpat mcm ni memang seronok..btw cantik2 gambar

AziRahmanDotCom said...

Best ada mall mcm ni. Semua org akan suka hati. Nanti kalau ke johor bolehlah singgah kat sini

anie mohamed said...

Best juga shopping mall ni eh... Ada kesempatan kalau ke Johor, memang nak pergilah. Ok, salam kenal ya...

Nadia Johari said...

banyak tempat menarik jugak ye..bolehla masuk dalam list

Maisarah Humaira said...

ala.. banyaknya tempoat menarik kat johor ni. kena pergi jugak ni. masuk dalam list siap2

www.maisarahsidi.com

Coretan Masa said...

mesti syok tangkap gambar banyak2 kat tempat mcm ni kan...

Zayani Zulkiffli said...

Budak-budak dengan mak budak suka lah ambil gambar banyak-banyak kat sini kan. Hehe

alia farhan Said said...

Patut la gambar2 cantik...
Guna note 8 rupanya

Khairul Zamri said...

Kenapalah masa pergi Johor aritu tak jumpa tempat ni huhu

Cik Puan Ena said...

Tula sis sampai rosak. So pakai yg murah2 je.. xdelah terkilan kalau jatuh 😀

Cik Puan Ena said...

Tahu xpe..hehe.. comel2 je props die.. ada jugak cupcakes.. tp die xde mood nak bgambar 😂

Cik Puan Ena said...

Ada masa singgahla.hehe..

galaksi viral said...

Satu lagi tempat yang menarik untuk dilawat. Banyak info pelancongan Johor yang best best ni kak. :D